Ta på er trasiga stövlar o sätt er på en stubbe ute i skogen:)

idag så var det så kul:) kom till farfar och farmor:) då skulle dom berätta hur dom träffades det var så kul kunde inte sluta o skratta. Då gav farfar oss ett tips för att kunna hitta nån ,då sa han så här. Sätt på er ett par trasiga stövlar så ska ni sätta er på en stubbe ute i skogen o då kommer det nån säkert:). kanske ska man pröva det.  ja och så kom äntligen snön men det var inte så mkt kommer säkert att smälta:(.


image182


MINA NYA DANSARE

image183
image185image186


join

image181
EMMA WIDHOLM
Förra natten hade jag blont hår, men nu är jag en brunett.

Idag har jag tonat, mitt hår för första gången. Olivia är hemma så hon satte i gång med sin frisör salong på gatan. hmm. Jag var fett nervös, men jag är rätt stolt. För jag är nöjd med det . Det blir nog mer toning som gäller sen !
kommentera gärna och säg vad du tycker om färgningen. =)

skolfoto:)

Idag på skolan tog vi skolfoto. och man undrar hur man ser ut,  han brukar säga" håll huvudet snett vinkla upp hakan lite och sen ler du:)"  vi fick säga toalett på klassfotot. och som det roligaste var att en i nian var med förstället för en i våran klass. undra vad vår mentor säger?:). jag och johanna tog långpromenad, och man måste ju börja springa för på torsdag ska vi sringa 4,6 km hoppas på att man får bättre tid:)
HEJDÅ

image173


RSS 2.0