Skola måndag :)

HEY ! alla glada och sura om någon är det då , idag har jag haft det så super kul . var med lite vänner. sen satt jag med oscar och olle, dom höll typ på bråka om pappersflygplan så då visade jag och olle hur man gjorde riktiga pappersflygpan till oscar :) det gick väldans bra mitt flög kanske 1 meter . sen så had vi prov om franska och amerikanska revulution och jag fick G+ så jag blev jätte nöjd :). när vi hade kollat klart så gick vi ner till matan och då träffade jag på lukas kompis jonathan , då sa jag "gimmifaj" och då efter han hade gjort det sa han . lukas jag slog gimmifaj med din storesyster . han lät skit nöjd :). det är nästan all jag har gjort idag dag , eller juste jag backade till nordlock .

image245 
image246

Home again

Äntligen så kan jag skriva jag har inte kunnat skrivit för när jag har gjort det så har typ 30 internetsaker plockat upp , men men. Idag så har jag faktist inte gjort så mkt . Kom hem från eskilstuna igår var hoss släkten där uppe . mormor och morfar firade guldbröllop så då skulle man fira :) fullt med skratt och tårar.
Sen var man och träffade alla sina kusiner eller några av dom och sen träffade man syskonen som man inte träffar så ofta:) . Ja idag på skolan så har jag haft det toppen , träffade kompisar thihi:) . och det hände nått så vidrigt på matten. en i vår klass börjad spy, man märkte det till han sa till våran lärare " jag är magsjuk" jag började skratta och sprang ut ur klassrummet för att det började lukta så vidrigt äckligt :). Sen när man åker tåg så får man lock då och då, så då började jag tänka på hur stor trumhinnan var. så nu på skolan så frågade jag min biologi lärare det och han sa att den var några milimeter , så då vet jag det :). sen har jag inte gjort så mkt mer ättit pizza och glass. ja juste jag hittade några gammla bilder på mig,amelia och johanna när vi var ute och åkte snowboard i kläppebacken, var så himla skoj:) och några bilder på festen men orkade bara ladda upp en bild.

image242 
image243
image244

längtar till HAMPEVECKAN amelia och johanna:)


RSS 2.0