KONFERANS :)

NU är de konferans i österund :), skulla vart så kul om ni alla kom . det e både på fredagen kl 19.00 och på lördagen kl 19.00 i pingstkyrkan . Jag och syrran och några till ska dansa på lördagen sen ska jag göra ett drama med några ifrån kyrkan :). så kom alla som kan , jag lovar att ni kommer få det jätte roligt :) .


konferans :)

AMELIA <3

Idag har Matilda tagit körkortet :) Edvin fyller 15 år :) och vi fick sluta halv två.

hej hopp alla hopa. Idag var det bara flickorna i klassen hur kul som helst, vi fick sluta halv två istället för halv fyra och det kändes så sjukt bra. sen när jag kom hem skulle jag gratta edvin brukar alltid glömma att gratta mina kusiner på deras födelsedag. Och så man får ju gratta matilda idag också för hon har tagit körkortet :).

Jag träffade Amelia lite senare för jag skulle ge henne ett engelsk papper som vi ska ha inför provet imorgon. Det var väldigt längesen vi var med varanda. Så jag hoppas vi kan vara med varandra nån dag. det skulle varit så kul. det känns som man har inte haft någon tid. det har varit så mkt med skolan.  Men vi får vara med varandra och bara ha det kul, kanske kolla på film som vi brukar göra eller tiita på stjärnorna på en lägda :) . 

 
amelia <3

ÄLSKAR DIG AMELIA <3 :)

RSS 2.0