DRIVE EN TRAKTOR

denna vecka så har man prao, har raoat i ladugården i tre dagar och nu ska ja praoa på kebabbaren:)
idag på en onsdag så fick jag köra en stor gul trktor, var skit kul . jag trodde det skulle vara svårt men det var det inte:)



jag hade en bild men den laddades inte upp.


shuuuhu

jag,johanna och lukas gick ut och hoppade i snön det var jätte kul:) men snön var inte så jätte bra därför att den var skit hård. idag så skulle jag after någonting men var så trött att jag orkade inte åka in till stan. arnass har jag varit i skolan. ska bli kul nästa vecka för då ska man praoa hoss fjöset och på kebabbaren:) hoppas veckan går snabbt.
hej och svejs




image207
image208
image209
image210


LAMOR

idag så var jag i franskan vi skulle söka på ett par djur, johanna ropade högt i klassen att jag skulle kolla på lamor:) jag visade Erika för dom så då började jag johanna och erika på att gapflabba :)
kolla dom hära bilderna jag gissar på att ni kommr gapflabba:D

image203
image204

en bild finna på oliviasblogg och den ser ut som en pudel:)
 
LOL  :)

KALAS FÖR FARFAR

igår var det kalas för farfar, först så fick man träffa hela kusinskaran+lite till:)
sen blev det mat det var super gott, när vi satt och åt frågade sofia och karolina så här- har ni förlovat er:) jag höll på att skratta på mig. ja och sen så fick man ju åka hem. jag kan säga att det var et jätte roligt kalas i alla fall:)

image197
image198
image199
image200
image201
image202


Selma Lagerlöf

hallojsan :)
ja imorgon så har vi prov, och sedan ro, hoppas det går bra för man vet inte hur det kommer att gå?
en sak jag viste var att hon finns på en tjugolapp:) 

image196

snö i Hallen



ÄNTLIGEN SNÖN HÄR

Den onsdag eller torsdag, eller vilken dag det var, minns inte så kom snön. det var så kul för man har ju bara haft snö en dag sen så åkte det bort men nu så har den stannat i jätte många dagar:)
idag så åkte vi till kyrkan, man var lite trött men det var bra:)
skulle skjutsa hem jag vet inte hur man stavar till skjutsa men skit samma :) ja i alla fall när vi skulle skjutsa hem matilda så åkte vi hem. sedan så åt pizza, man kan ju gissa att det e pappa som gör maten :) vi fick också äta tårta eftersom  det var farsdag idag:)

image195

skämtar bara:)

9-10 november 2007

hej o hoopsan sa:)
den här helgen har varit otroligt skoj först ungdomssamling och sedan nån sak i kyrkan:)

FREDAG

På fredagen så var man ju först i skolan med camilla och några fler. sedan så for man iväg till stan för att gå på ungdomssamlingen, så fick man se Samuel Ardenfors, han var så lik sin bror Marcus på rösten. det var ett skit bra ungdomssamling i alla fall, kl 22.00 så gick vi hem till MATILDA. vi skulle laga mat till oss själva, lite sent men strunt samma:). vi gjorde tackos med bara gurka,banansås och köttfärs:).



LÖRDAG

kl 08.30 ungefär så vaknade jag av att matilda skule gå o köpa mjölk:) ja o sedan så gick vi på nånting inom kyrkan .när vi satt o skulle äta soppa så skulle vi ta te som alltid:) men det roligaste var att när vi satt och drack te så sa matilda att vi kunde snart åka skidor och pricis när hon sa det så gjorde hon så att te koppen ramla så vi höll på att skratta ihäl oss:)vi var där till 13.30. o när
god bye


LUKAS:)

idag så skulle man till skolan så satt man o skulle äta frukost så sa lukas så här
- ta sirap på mackan. sa lukas
- har du smakat på det? sa jag
- tänk att jag inte har det
- men ta det på makan nu då
- ja sirapsmacka man får tacka

han sa vad jag skulle säga:) inte så roligt då men han e så SÖÖT :)

det är lukas på bild:)


image190




KATALOG

OLIVIAS SKÄMT
Katalog - Kata log
                 Katten log

det är ju något roligt, katten har ju alla fall bra eftresom han log.

idag så har man nästan inte gjort nånting, jo kollat på film o bakat negerbollar:) ska äta det ikväll när vi flickor ska ha myskväll:) ida så ville olivia lära sig några jämska ord, det var så fult, för när man pratar språket så låter det som det vore finska:) ett exempel är nu må man far - nu bör man gå:) och idag höll jag på att härma när jag själv var en bebis det gick inte så bra för olivia och johanna tyckte jag lät som en gris:) hehe

image187
hej då nu ska jag o flickorna kolla på film:)

image188image189


RSS 2.0