tolka med SKOTER

hej allahopa.

idag ska Olivia och Lovisa åka hem kommer kännas tomt utan dom. Idag så har jag, Olivia, Johanna och Lukas åkt skoter. Olivia körde och Johanna, jag och Lukas tolkade med snowracer :) hur kul som helst. Lukas var jätte arg för att han var tvungen att ha glasögon på sig , men blev gladare mot slutet :). När Joahnna och Lukas tolkade så ramlade han såg hur kul som helst ut, lukas bonkade huvudet mot styret , jag tog av glasögonen och såg ett stort märke som jag trodde han hadde fått av smällen men det var bara ett märke han hade fått för glasögonen satt för hårt :). nyss har jag och olivia tränat på hoppet av den dära dansen nedaför . Det gick inte så jätte bra men men.


Sjukt bra dans



påsklov

HEY ! allahoppa

denna vecka har varit helt underbar . brosan och hans son kom, en av våra släktingar och två av syrrorna
simon byggde en snökoja som vi lekte tagen i , när lukas va så vart man än gick kom lukas . men idag så har jag i alla fall tolkat med skotern , johanna sög på att tolka :) . och nu gör jag inte så mkt jag väntar hur olivia och matilda ska se ut i kort hår :)
men nu ska jag gå o fika så ni får ha det fruktansvärt skit bra :)

image255

ALMÅSA läger

Hej alla ni :)
Har inte skrivit på ett tag, men nu så kommer ett inlägg. Vi var på ett sjukt roligt läger på sportlovet, då vi åkte till Almåsa och åkte skidor och så sov vi på ängeskola. Mkt större än våran skola kan man lungt säga.
Men då första dagen så åkte vi med pappa till almåsa, så då när vi var framme fick vi stå o vänta på dom andra. När dom andra hade kommit så började vi åka , det fanns inte så mkt backar men det gick ändån. Vi åkte skogsspår som var sjukt kul. När dagen var slut så åt vi mat, bastade och duschade :). och så var det så klart den bästa kvällssamlingen :).
Andra dagen så åt vi frukost och sedan så for vi iväg till almåsa. Då den dagen så hade vi uppvärmning med låtarna carola, och nån till :). var sjukt kul skrattade exakt hela tiden, plus att man hade pjäxor så det gick inte att springa eller att hoppa i dom. den dagen så hände det nåt så roligt , Malin puttade Julia mot en sån där orange pinne så den gick av. Ja ni skulle ha sett det, det var kul i alla fall. Men också den dagen så hände det når läskigt  Julia hoppade och då när hon kom till landingen så löstes skidan ur så hon fick skidan på knät. det skar upp skit djupt så hon fick sy runt 15 stygn.
Tredje dagen så gjorde vi som vanligt, det var väldens finaste väder, så sjukt kul hade vi. vi gjorde samma sak som alla andra dagar:)
Och sist men inte mins. Fjärde dagen så for vi hemmåt först 1 timme till stan och sedan 1 timme till Hallen :) men det var jätte kul. VÄRLDENS ROLIGASTE LÄGER :)

image247
image248
image249
image251image253
image252

RSS 2.0