ja nu må man far i väg:)

Idag den 26/9 så var vi o fjällvandrade i drommen, vi började i gräftåvallen o gick upp till en fjällen. där jag johanna och irma åt potatiskroketer och nuggets bits (stavning?) men sen efter det skulle man välja om man ville gå upp på toppen, och det är ju så klart man säger ja:) men man var så trött så man gick ju så sakta:) vädret var toppen desutom eller ja lite regn sen på sluten. och så gick man själv ner o tappade bort sig på en stig, tur som såg man Maja, Rebecka och Irma på en annan stig:) men man e ju så stolt att man har kommit upp till toppen:)

image161



Äntligen...

Äntligen kan man lägga ut lite bilder på min undulat "Fridolf" johanna hade köpt en kamera så man kan ju då visa honom på bild:)

här e han:)

 

ungdomshelg:)


i fredags så hade vi ungdomshelg var super kul:), Vi skulle lära känna varandra o så, så då skulle man snacka med nån som fyllde år på samma månad. Och jag fick prata med en som hette lina, och hon kom från nått annat land där dom pratade engelska, och då var jag också tvungen att prata engelska och det gick inte så jätte bra. En gång sa jag så här " do you now vart zara är?" :). Men så skulle vi hitta på ett annat namn så folk vill komma till ungdomssamlingar. det var rätt så många namn men ett vet jag o det är "fiskyngel:)" tror ni att folk skulle vilja komma på det då?:) sen så grillade vi:).


MOHAHAHA...

MOHAHAHA. Nu har man ju kommit hem från lilla Hallen eller ja det var ju för en vecka sen:) men strunt samma. Vi var i Eskilstuna för att flytta in grejer i Olivias lägenhet:D, sen så träffade man ju Simon, Hannah och lilla Manne . och Elina ,Samuel, Lovisa, mormor,morfar och Berg kusinerna:). Sedan åkte man hem:).
Hela den här veckan har vi haft läxor och ett prov, och då sa mamma en vettig sak . Varför har man så många läxor när man går i skolan från kl 08.00 till 15.30, och det stämmer tycker jag i alla fall:).
Och får se vad man fick på provet:) good bye alla people:)

image156 


snart är det vinter...

snart hoppas jag att det är vinter:), men då får inte jag o johanna bada men skit samma:D idag så har jag varit på skolan, jag johanna och irma hade jätte kul höll på att sjunga adults låt, men det gick inte så jätte bra:) sen när vi kom hem så firade vi för mamma och pappa var så glada av att dom hade kommit över rekordet på nån sak i ladugården:D så då åt vi glass och godis:} nu sitter jag här och ska tvätta olivias täcke:) kramar

image155


det var ett tag...

Det var ett tag sen jag skrev men nu har jag nått att säga. på en kall höstdag , ifall hösten har kommit då:) så åkte jag, johanna, lukas och mamma till stan, lukas stanna såklart till kusinen edvin och sov över :) . Mamma skulle spela piano och matilda jag och johanna skulle sjunga på ungdomssamlingen. Vi sjung fyra låtar och det gick jätte bra:) , sen så har vi sovit över hos matilda hela helgen. På lördagen skulle jag köpa en handväska , för mamma villle att jag skulle ha en. men den snyggaste handväskan jag hittade kostade 1275 så jag struntade i det:) och så skulle jag köpa en Mp3 det gick ju jätte bra men det är bara att jag vet inte hur jag ska ladda ner musik jag måste ha typ nån installeringsskiva. Vid tiden kl 16 gick vi över hos anna och nicklas för att kolla hur kusinerna och lukas hade det. Lukas och Edvin busade som vanligt, vad hade man arnas trott . på söndagen så gick vi på gudstjänst då vi skulle sjunga. det gick också bra, efter gudstjänsten var vi med i en kör, det var jätte roligt :) det är vad jag har gjort i helgen nu sitter jag i mitt rum med Fridolf vi lyssnar på Planetshakers. ni får ha det bra:) kramar





                       image154

RSS 2.0