skolan börjar :)

Snart börjar skolan :) det ska bli så kul . Idag så är det lördag . så då ska jag först till famma och faffa , då ska vi spela åsna :) . Sen hoppas jag att vi kan vara med Amelia . sen må jag lägga mig i tid . eftersom skolan börjar snart . och nu är det ju 9 an som gäller så då ska jag satsa :) . Ja jag vet int direkt vad jag ska skriva mer :) så hej då 



Grillning :)

Idag så har jag haft en sån toppen dag . jag var först o städade i ett par rum på fjällsätra som vi hade kvar sen igår. Sen skulle jag hjälpa mamma och pappa att stänga en hage till kalvarna :) . och sist men inte minst kvällen :). Det började med att vi grillade nere vid gammla bryggan i Hallen . När vi hade suttit där började några killar smyga på oss :/ men men vi brydde oss inte så mkt. men vi hade alla fall en toppen kväll. det var jag , Johanna , Emma , Erika , Elin , Lovisa och Evelina :) jag önskar att vi kan träffas igen :D. 
kram på er alla :)


våran fina brasa :)
 
men här är typ brasan släckt .

Onsdag den 13 augusti

Nu är det snart bara 1 vecka kvar på sommarlovet , men men snart så får man träffa sina kompisar som man har inte träffat på ett tag :) . idag har det varit en sån konstig dag . men hade lite roligt i alla fall sprang med johanna och olivia . sen så åt jag och olivia chips och drack champis :) . kanske lite konstigt att man först tränar och så äter man sedan sådan mat :D. när vi hade sprungit till tippen i hallen så gick jag, olivia och badade med kläderna på. Och det kändes som skorna var som en flytdyna men det var kul :). och nyss så gick jag och johanna promenad till lilla röda huset . såg birgitta köra med sin bil :). Jag måste bara berätta nått roligt , igår skrev jag med amelia på msn :D, det var så längesen . + att det känns så konstigt att hon är i USA och jag är i lilla plutt Hallen. men nu kommer lite bilder från min och johannas promenad. och Mammas och Pappas snart nya trapp.

Våran nya trapp
KRAM PÅ ER ALLA :)

Petter och Malin Berg

Den 9 augusti 2008 alltså för tre dagar sen :) , så gifte sig Petter och Malin. Dom e så söta . Bröllopet började i kyran så klart :) så då satt man och lyssnade . sen så skulle vi åka där festen var . vi visste ju int direkt vart det låg så följde efter jocke . Sen då när vi hade kommit dit så började störtregna :) men tur att det var fint väder när vi var i kyrkan :).  men dagen var alla fall så grymt kul . lärde känna en ny tjej som bodde ungefär i umeå :) så skön dialekt :D .



Petter och Malin Berg


Sista Dagen med Amelia .

Denna dag ska jag johanna och amelia leka :D vi ska ha så skoj eftersom Amelia ska åka till USA , till sin bror. Så då ska vi vara med Amelia. Man undrar ju va man ska göra då resten av dagarna , men först ska jag på ett bröllop. Min kusin gifter sig :) tjiho. men nu ska jag int skriva något mer . kram på er alla  :)

None

RSS 2.0