svåra beslut är inte roliga

Jag tycker det e så synd om dig Amelia som har beslut som ska göras , antingen ska du stanna eller till rättvik. Men Amelia jag tycker att du ska göra som du sa på smset . för en vecka klarar vi ju :) sen när du kommer hem så ska vi bara ha kul som vi brukar ha :) kommer sakna dig skit mkt men vi kommer ha så kul sen när du kommer hem. aälskar dig jätte mkt Amelia , jag e så glad att vi är vänner  och grannar :)



None

jag och amelia <3

Gla' Musikfestivalen

ÅÅÅÅ denna vecka har varit så grymt roligt, nästa en hel vecka med Amelia och Johanna :).

Onsdag

På onsdagen skulle vi kolla på när Amelia, Matilda och olivia uppträdde. och amelia e så rolig. orkar inte skriva ner allt som hände men kolla på asvedin.blogg.se så ser ni vad som hände.  sen var det en grupp som hette feejk som var där, skit roliga . Minns inte riktigt var som hände den dagen men vi var också i skolan och pratade .

Torsdag

På torsdagen så gjorde vi inte så mkt , vi saknade varandra så tog vi en promenad till hallen så satt vi och pratade :).

Fredag

På fredagen så hade vi så himla kul :) vi var och flummade lite grann och gick runt i hallen . sen hade vi bestämt att vi skulle komma hem vid tolv så när vi kollade på klockan så var kl 23.52 så vi var tvungen att skynda oss, men vi kom i tid hem för det visade sig att olivias klocka snabbare.

Lördag

Sista kvällen, jag, johanna och olivia skulle försöka vara uppe så långt vi kunde vi kunde, jag och johanna klarade oss 04.15 och olivia kom hem 04.30 . den kvällen så flummade vi också vi var och spelade vollyboll gick till hallen , men då kom alla mygg så då gick vi till hallgården och snackade lite där . och efter ett tag så gick vi upp och käkade hamburgare :) sen var vi där och flummade lite. och körde dansen jenka med Amelia Angelica och Johanna :) Jag, Johanna och Amelia kom på att det är värsta träningen.  Och idag kommer Manne och Simon




Manne och Simon

                                                                

HAMPEVCKAN

HAMPEVECKAN e den roligaste platsen man kan vara på :) . jag hade tänkt skriva lite tidigare men har inte orsk.
På måndagen den 30 juni så började en kvällssamling , hur bra som helst :) . träffade lite nya vänner första dagen . Sundsvallarna var dom första. frågade om man fick vara med på vollyboll , grymt snälla människor :) .
På tisdagen var det som alla andra dagar , bara att Jag, Johanna , Amelia , mina kusinen , Linus och Rickard började på hampekören. Men Vicktor , linus , och rickard ville inte sen men men . Hur kul som helst :) alla kvällar var man
hur flummig som helst :) sen den sista dagen på söndagen så skulla man dygna men det gick inte så bra vi sov sammanlagt i 2 timmar :). Och det var så kul för att vi skulle verkligen hålla oss uppe så vi stog och dansade uppe vid matsalen fick skäll av en ledare som sa att vi hade för högt :) LOL . men nu har jag varit på hampe i två år , tre år kvar då är jag hamperäv :D.

HAMPEVECKAN DET ROLIGASTE





 

RSS 2.0