STORA FETA FISKAR

Hej svejs era STORA SILLAR.
idag så skulle jag ha tränat på provet, men det gick ej bra :). men skrev i nårgra frågor i allafall tills Olivia ringde mig. Nu har jag kommit på henne, hon är en godisgris :).  
idag på skolan var jag lite trött , men blev piggare mot slutet, eftersom det fanns några där som var pigga, tex Johanna, Amelia, Camilla och Irma. igår kväll så kom elina till oss o visade ett jätte roligt kort på Joel och Jonas, när dom var småa. Dom hade samma skjorta och en röd roset på halsen, LOL . Ska visa det för honom och se vad han säger :). och imogon så kommer AMELIA . Ska bli super kul, vi ska åka snowboard vid kläppebacken och träna på provet :). vet inte vad jag ska skriva mer men jag har iallafall haft en jääte kul dag. 

HEJDÅ

        

image236

CAMILLA OCH JAG :)

HEY ! HEY !

image232          < ----
Det hände nåt roligt idag , hade ritat en gris, så skulle jag visa den för Irma , men hon tyckte det såg ut som en gulig hund :). Sen kollade jag på henne o sa att det är en gris.  Vi skrattade skit mkt åt det så att vi började grina :D. Ja men idag har jag heller inte gjort så mkt , varit i skolan och hemma . Jag och Camilla kom på några skämt när vi skulle åka hem :). Ja jag kommer inte riktigt på vad jag ska skriva men det är nästan det jag har gjort idag. hej då

image233
image234


mkt PINSAMT

HALLÅ :)

Det var ett tag sedan men nu skriver jag igen . Idag har har jag inte gjort så mkt . Vart i skolan , det var jätte kul jag och Irma skulle ta ne Johanna i snön men det gick inte så jätte bra , jag blev nedputtad istället :). Sen när skolan var slut så gjorde jag en sån pinsam sak . det ringde i telefonen så då svarade jag och sa.

- ja hej det är Emma .
- ja hej har du pappa hemma . sa flickan i telefonen .
- ne han är i ladugården.
- jaha, är du fru eller sambo ? sa flickan
- ehh va .
- är du fru eller sambo.
jag hörde fortfarande inte vad hon sa , och så vågade jag säga "va" igen så då sa jag såhär.
- ehh jag vet inte .

när jag slog på telefonen började johanna gapflabba o sa.

- Emma hon frågade dig om du va fru eller sambo .
fy vad pinsamt jag tror jag aldrig har gjort något pinsamare . men men jag hoppas jag inte kommer att svara när hon ringer igen . :) ja men nu ska jag se på film ska försöka skriva imorgon.

puss pch pill era lilla sillar

image231


GOSPEL


HEY ! alla hoppa :)

igår så såg jag min första gospel , var lite trött men roligt :) . träffade lite folk från kyrkan .



Buckelbarry Harry

HEJ
igår började skolan det var väll kul o se alla kompisar o så , har inte skrattat så mkt som jag gjorde " var trött " .  Vi var på tandläkaren jag fick ta bedövning , blev klar före johanna . så då johanna kom så retade hon mig för att hon hade 4 hål i tänderna o jag bara 1 , och att hon hade inte tagit bedövnig och att jag hade tagit det . men men skit samma :) . idag på skolan var man lite trött som valigt. kom på ettt ord förstället för huckelbarry , mitt ord var buckelbarry harry . jag sa till min lärare martin att jag skulle kalla honom det , för att han kallar mog för piff . men då sa han.
- okej du får inte kalla mig för Martin men du kan kalla mig för martin e king. 
 
och idag ska jag ,amelia och johanna vi ska ha så mkt kuuul :) , . såg min lillebror lukas åka bräda igen , han kommer bli så grym :) så igår tog jag o matilda några kort :)

image225image226
image227


skolan börjar på onsdag ,

HEY !
nu på onsdag börjar skolan . men först ska jag o johanna till tandläkaren jo det ska ju bli skit kul NOT ,
jag hoppas det går fort , ja jag saknar alla mina polers :) camilla , irma o alla ni andra . men vi syns på onsdag.
ja och idag så har jag inte gjort så mkt ville gå ut o kolla på lukas när han åkte bräda men hann aldrig ut för då skullle vi äta . men får säkert se det imorgon :).
och idag fick jag veta en jätte rolig sak med lukas och elina . dom hade tolkat med snowracer "svaning" men sen så var det jätte mkt snö på ett ställe så lukas doppade framför snowsaken och hade hela huvudet i snön sen kom elina på honom. sedan när lukas skulle gå upp så var han som en snögubbe :). låter inte så kul när jag säger det men när dom berättar så höll jag på gapskratta på mig :)
han e så cool  :)
 
image224 


hmmm...

HEY!
jag vet inte vad jag ska skriva men men , jag kan börja att jag har haft ett roligt jullov :) alla i familjen var här , thihi.  Lovisa åkte på nyår och Hannah , Simon och Manne åkte igår det kändes tomt , nu är vi bara 9 st . men när simon och hannah skulle packa så var vi barnvakt . så då tog jag, johanna och matilda några kort  :)
 

image223
image221image222

Heeej svejs


RSS 2.0