Är i Eskilstuna

Nu är jag i Eskilstuna eller jag kom för typ tre dagar sen :) det e så härligt att komma bort ett tag. Igår var vi hos moffa och momma, dom e ju så söta . moffa visade upp sin nya skjorta. Det var så kul den var röd med ja ni vet en sån där hawaiskjorta :) vi åt lite mat och världens godaste jordgubbar :). just nu sitter vi och spelar singstar men det är inte jag som sjunger. jag hatar att sjunga . men nu ska jag göra nånting annat men ha det bra det e bara att ringa om ni vill nånting :)

None

HALLENSKYRKSKOLA

Vi kommmer fortfarande gå på hallens skola. Kommer bli så kul :) sista året på grundskolan dessutom, sen ska man välja gymnasium :), undra vad man vill gå för något. För två dagar sen så var jag med Johanna och Amelia det var så kul, vi gick upp till hallen och skulle träffa några tjejer där. Sen så spelade några fotboll så dom ville att vi skule spela. Jag kan ju säga att jag är inte duktig på det, jag tycker det e så himla tråkigt :) . men men det var skoj . sedan gick jag och amelia nästan upp till överhallen när kl var 02.00 det var jätte mysigt. kom hem vid kl 03.00 då jag var tvungen att knacka på huset för dom hade låst ut mig :) . så imorgon vill jag lätt vara med folk och sitta o grilla i hallen :) få se om det blir hela min klass då. det var allt  hej då.


  

SNART SÅ...

snart så e det hampe :) det kommer bli så sjukt kul. längtar grymt mkt. Men imorgon får vi se om dom tar bort skolan eller i fall den stannar kvar, hoppas den stannar kvar. arnas så måste vi gå i mörsil och det vägrar jag. men men idag så har jag bara slappat har haft det så långtråkigt, jag vill hitta på någonting. vara med klassen eller med Amelia och Camilla :).
men jag gjorde nånting i alla fall försökte ta in viden och försökte klippa gräsmattan men det gick inte så bra:)
men nu ska jag försöka hitta på nånting. hejdå

protesterar

Nått som e så sjukt dåligt, enav vår grymt duktig idrottslärare ska vi inte ha nästa år. och det e så dåligt för då vet man inte riktigt hur man ska göra då för att få MVG. sen våran fritidsledare har blivit avskedad, vad ska vi på skolan göra då.men idag har Olivia, Simon, Hannah och manne kommit e jätte kul :) jag är sjukt trött för var tvungen sitta till två för att bli klart med skolan. så hej svejs

image270

RSS 2.0