en vanlig dag :)

Hej allahopa :)
Idag så tänkte ja att ja kunde ta med mig kameran till skolan så ja kan skriva om min skoldag :). Vi började med idrott , vi hade trampett :) , as jobbigt men kul. sedan skulle vi ha skotergrejs men läraren var borta så då hade vi rast. Ja, Amelia o Johanna tog lite kort , sedan kom en av våran lärare och blev också med på bild :D. tog även kort på rektorn när hon satt och jobbade :P . Sen så hade vi träslöjd, de va lite drygt men mot slutet blev allt bra för då skulle vi städa och äta :D. mot slutet av dagen hade vi tre timmar kvar, va as trött. först hade vi so, hade inge att göra så jag satt med Ingela och snacka om hur kul hon hade de på lägret :D . sen kom läraren och sa att vi skulle göra någe specielt. det var att alla har ju valt ett land , så då delade vi in oss i olika grupper Asiater, Européer, Amerikaner och Afrikaner. och så sa han att en sjukdom börjar sprida sig över Asien, vad bör ni göra då för att överleva , så fick vi diskutera om det. allt slutade med att alla började skrika åt varandra :D , så sjukt kul. Men sen hade vi franska, lite smådrygt. och sist hade vi engelska, fick träna på nationella. sjukt svårt. men sen var den skoldagen klar , vi gick till bussarna och for heime :)



                    

Lukas 8 år :)

halloj :)
Idag hare varit en rolig dag, har ätit, spelat åsna och åkt skoter. De började med att Lukas kom kl halv 8 och sa att han villle ha frukost på sängen eftersom han fyllde år. men ja var så trött kollade på king kong igår me johanna, så ja sa till han att han kunde väcka mig halv tio. Men de blev Johanna som fixade de. Sen när ja kom upp till slut så fixa ja ordning mig och åt frukost :) . sen gratta vi Lukas . Samuel och Elina kom på besök så då spelade vi åsna. vi har int spelat klart än . men ja blir int åsna ialla fall :D. Och nyss va ja , Johanna och Samuel o åkte skoter :D , fy vad kul de va. fett mkt med snö :).  och snart ske ma ringa syrran :D. ske hjälp henne med ett rum ute i fjöset :) . men först må ja ta bort kaninerna.
hare bra allahopa :)

lukas widholm


 


Grattis lillebrorsan :)



 


SHINY TOY GUNS

hej mitt bena :)
Denna lördag har vare dryg, skulle ha vare på nå kalas men blev int så. hade inge skjuss hem, och brorsan fyller 8 år imorn :) TÅRTA :D . shit va gott de kommer bli . ske svulla i mig tårta :) hahha. men idag har jag ialla fall suttit inne på rummet hela morronen, jag kom nyss på att ja int åt någe frukost , ops. :D ja har varit så himla trött sen igår. för då var vi på us. det var as mkt folk. så vi satt alla och spela spel. ja, Johanna, Nicklas, Liza och Zebbe spela spingo, det var as tråkigt :D hahah. Men idag har ja också hjälpt mor med att städa huset. ske ta snart övervåningen. de e typ vad ja har gjort idag ja veit int vad ja gjorde dom andra timmarna :D . jo ja har kommit på att shiny toy guns-Jackie will save me är as bra :) .
kramar

  

börjar om en halvtimme,

HEY! nu sitter ja vid skolan veit int vad ja ske gö :) börjar om en halvtimme , vi hade nyss skridskor , fy va kul de va :D , ma känner sig så FUL :) haha. vi körde några lekar, och en lek så skulle ni ha sett krocken mellan mig och Daniel . plus att han hade as hög fart, ja tror ja for som en fjäder :D hahaha . Men nu ske ja ha träslöjd snart . THIHO :D. så nu ske ma stå ut med Amelia och Johanna , nerå de ske bli as kul :D. plus att ja ske fortsätta med mina barpallar.
kramar :)



18 januari

HEY !

denna helg har varit så dryg , ja tror ja aldrig har haft de såhär tråkigt förut. Det känns som ja int gö någonting :D.  men  kanske ske ta o läsa skoterboken så har ma de klart :).  eeh nu ske ma int deppa. på fredagen så var jag ialla fall först i skolan , va lite med Camilla , vi satt och flummade nere på matan. sen så va jag och dansade. Vi lärde oss en ny dans, det var skoj :D. sen mot kvällen så for vi till stan på us. träffade min gammla ledare för cellgruppen. det var också skoj :)
Sen på lördagen gjorde ja int så mkt , vi for till samuel och elina på eftermiddagen och åt nå mjöl glass, eller glassen var gammal så det smackade som mjöl, USCH vad äckligt det va :). Men sen så gjorde vi inte så mkt mer, jo jag och samuel kolla på nå program och det var en kille som vägde ungefär 500 kilo . och idag på en söndag så gör jag typ ingenting få se hur det blir sen, :D ,

Och fy vad jag längtar till sommaren , men ja må sluta tänka så för då kommer tiden gå saktare :).  kramar


måndag 12 januari

HEY!

idag har dagen varit så himla dryg, förmiddagen var rätt så skoj , för då satt ja och camilla och snackade lite med varandra först allt mitt och sen allt hennes, eftersom vi inte har träffats på hela lovet :) men sen mot slutet var det skit drygt för då hade vi matte och allt det där kittet :). sen var man så trött efter gårdagen, för då gick ja och olivia ut och snackade. Nu har hon åkt ner till Eskilstuna, så jag kommer sakna henne så sjukt mkt. Men ska kolla om jag kan åka ner vecka 10, hade vart kul :D. 

Vädret här har varit så dåligt på sistonde så nu vill jag bara att snön ska åka bort och att sommaren ska komma, denna sommar ska bli så himla skoj, först ska jag vara hemma och slappa, sen kommer hampeveckan och tillslut gla musikfestivalen :). och sen hoppas jag att Amelia ska vara hemma för då vill jag ägna hela mitt sommarlov med henne :) haha. japp men det e ju ett halv år kvar plus att jag tror det kommer komma mersnö här och det kommer bli mkt kallare.
Men nu ska jag gå och hitta på nå kul. :) kramar


skidor :)

Idag åkte jag skidor för första gången år 2009 :), det var svin kul. jag Amelia, Johanna och Jocke åkte skidor idag i Bydalen, sen var det en kille i hallen som åkte själv så han fick åka med oss :D. det började med att vi åkte seriös och det slutade med vi alla blev oseriösa. Det var en händelse som hände det började med att vi skulle åka längst upp för det var sista åket. Och johanna åkte en lift före mig och Amelia. Och då tänkte jag och Amelia att johanna kunde hoppa på våran lift, men när hon gjorde det så bromsar hon så att alla vi ramlar. och man får ju inte åka ner för liftacken eller vad man kallar det för. så vi må klättra över ett staket först så klättrar jag med skidorna på, det gick rätt så bra men när Johanna skulle göra det så fastnar hon. :) fy vad jag och Amelia skratta . Och nu e det sista termin som jag får åka gatis så nu ska det åkas skidor :D

2009 :D

tjena mitt bena :)
Nu har jag lov, men snart e de slut bara fyra dagar kvar. jag har haft det så skoj.

Jag skrev ju lite om julen och så men efter julen den 29 december åkte vi och några östersundare till umeå på konferansen unite, det var skit kul.  :) . jag kom dit ungefär vid kl 2 på dagen. då vi skulle äta, vi visste inte riktigt vart vi skulle äta men det blev sibylla.:) när vi letar vart vi skulle äte så ser jag plötsligt Rickard och Erik dyka upp så då snackar vi lite med dom sen fortsätter vi. vid den dagen gjorde inte man så jätte mkt. först checka vi in, senare mot kvällen gick vi på möte och sedan skulle jag, Susanne och Rickard möta Johanna och Amelia. när vi kom tillbaks så var det konsert "die alive" .sen var vi i umeå i 3 dagar till , på kvällarna var det konsert med en man minns inte vad det hette och sen ar det soulit. Jag orkar inte skriva vad vi gjorde under dagarna. Men det var fett kul och ni som läser detta åk till unite detta år :)

Efter unite så åkte vi hemåt, Rickard följde med oss. vi kom hem ungefär vi halv tolv tiden tror jag, så då satt vi uppe drack te och sedan gick vi o la oss. Nästa dag vakna vi ungefär vid elva tiden vi gick upp och åt frukost. Sen kom Amelia en snabbis så då va vi lite med henne sen skulle hon hem så då chillade vi andra bara lite grann. senare mot kvällen gick Amelia , jag , Rickard och Johanna upp mot hallen . vi satt på skoltaket och sedan gick vi till ishokeyringen och körde herren mot teppan :P. sen gic vi till värmeling för att hämta sparkar. det gick skit dåligt för det var så så dåligt före. på kvällen gick jag, Rickard och Amelia till Amelia vi sov över där hade as kul, jag höll dom vakna till 05.00 . vi vaknade halv 12 den dagen. vi var tvugna att gå hem snabbt för vi skulle vidare till faffa och famma. efter vi hade varit där så åkte Jag, Johanna och Rickard hem till Amelia. Träffa lite folk från hallen. Sen när vi kom hem så satt vi uppe o prata och då kom olivia senare mot kvällen så vi satt och pratade med henne också. :) och nu idag så åkte Rickard hem, tåget blev typ 40 min försenat :D. Senare mot kvällen så kom boström och faster och farbror och hälsade på. och nu sitter jag hä roch orkar inte skriva nå mer. hej då

plus att det var 27 minus grader här, så himla kalt längtar till sommaren :)

 

RSS 2.0