så långtråkigt...

HEY! 
idag har det varit en tråkig dag, plus att de e ju måndag och måndagar e tråkiga :). vi hade so prov på slutet av dagen, hoppas verkjligen att jag fick vg :) hahah. Men när ja kom hem så gick åt ja sen ut och sprang och de började snöa. fy vad jag hatar snön :).Men på torsdag blire till bivack ska bli så kul, ser fram emot de, sen på fredagen får vi åka hem, men jag har uppkörning i skoter, så ja måste göra de sen ska ja försöka ta mig till stan och träffa min bästa storesyster :D , hahah har saknat henne som en tok :) , hahha. ja men nu ska jag ta och fika. 
tjarå :)



ÄNTLIGEN HELG :)

halloj :),
nu e de äntligen helg :), så nu blire plugg till so provet. måste få vg för att höjas i betyg. sen måste mor och far skriva in en lapp som ja måste ge till min mentor på månda. :) hahha. så sen ska vi sova i bivack på torsdag sedan på fredag så kommer olivia, då måste jag åka 10.10 bussen på kvällen för annars åker hon själv :) men jag kommer vara död hahah men vad gör man inte för sin storesyster :D hahaha. men igr så var det ABBAKONCER :) haha de va svin kul. men nu vet ja int vad ja ska skriv nå mer , så hare bra :D kramar


klarade np i engelska :)

halloj everybody :D 
Idag har det varit en super, duper, truper rolig dag. Tänkte att de var måndag alltså en tråkig dag men blev rätt lyckad :). Dagen började med att när ja skulle kliva upp så kunde jag knappt röra dom för ja tror att ja har sträckt låren sen snowboarden. pgr av att jag skulle bromsa exakt hela tin för att int krocka i nå himla träd :D, hahha men de var rätt så kul, vi tittade på cooper... vet int vad de heter men ett as stort hotell uppe i Åre. Men sen när vi få
for till skolan så mötte ja på Camilla, hon berätta om sin helg och jag min :). Sen e när hon skullle till språkval så höll jag, Amelia och Johanna fula oss lite framför kameran eftersom de finns inge att göra på skolan :D , hahha. När jag och Camilla ska gå ner till matan, så halkar vi typ lite smått hela tin för att de har kommit massa snö som har lagt på sig på isen :). men vi klarar oss bara att vi ser ut som cpn hahah :). Sen när vi komm upp då har vi tråkmatte, så sjukt tråkigt. På fredag har vi prov men de ska ja väl fixa.

Ida skulle ja springa igentiligen, men jag kan verkligen inte pgr av benet :D , hahah. de får bli på torsdagen istället. Men nu ska jag väl ta igen alla läxor som ja ligg efter. så hare gött alla :)








Bus med Amelia och Johanna :)

HEY!  äntligen var det dags för Amelia, Johanna och Emma bus :D, hahah. vi gick nyss ända till bua för att köpa oss mackor, gurka och tomat :D hahaa. När vi gick hemåt så kom samuel så då fick vi skjuss av honom hem, men Amelia och Johanna hoppa av hemma hos Amelia för att packa, men snart kommer dom någ :D. Ska rita en bild till en rolig kille ikväll men du får den bilden imorn :D hahah. Men idag hade vi ett prov igen PISA, och då skulle bara 14 få göra jag blev utvald av dom 7 första. så vi fick namnlappar igen och sitter på datorer. Vi fick typ kolla hur man skickade brev, beställde biljetter och massa saker :D. hahah. sen dryga vi oss i Järpen, så himla drygt. MEn ikväll ska ja ialla fall titta på film, och äta mackor och te :D. hahah ha en sjukt bra kväll allasammans :D





Nu blire till o springa :)

hej allahoppa! denna skoladag var mest den drygaste nånsin. våran skola alltså 9:orna blev uvald av att göra ett PISA prov, sjukt drygt. vi satt hela förmiddagen :D. när vikom in i klassrummet var det till och med bordplassering :), hahha. alltså sjukt. Men först satt vi i en timma och skrev de , jag hann med prisic hälfen av häftet. Vi fick 5 min rast sedan skulle vi skriva igen i en timma. det var sammanlagt 58 sidor. Men efter shälva provet fick vi mackor och godis av Sabine :D frästa 8:an lite grann :P hahha. Dom såg lite småsura ut. haha. men vi fick ett annat häfte till då vi skule skriva om vi använde dator och en massa annat. Sen fick vi gå på lunch. När ja kom hem så fick jag värsta lusen att börja springa för nu börjar man se vägarna :D så då gick ja ut och sprang i ungefär 20 min :D, hahaha ska börja springa längre streckor sen. Måste bara komma igång eftersom jag får en sån dålig kondis på vintern :). haha. japp men de e typ de jag har gjort idag :D , ska ta och lägga mig. hare gött allahoppa kram



kakor :)

Halloj :)
sitter på skolan nu, camilla skrek AJ MITT ÖRA , nyss :D HAHAH hon e så söt. Men nyss "fick" man ju kakor av lärarna , "fick" muffins igår :) . Kan de bli bättre, nu börjar de bli lite skoj att gå till skolan. när man få svulla i sig kakor , kan de bli bättre hahha. okej men nu ska ja gå, fikat öppnar. hare gött kramar

Måndag 16 mars

HEY ! 
jag säger bara fest hela helgen :), hahha e så trött nu. Igår åkte nästan hela familjen, Olivia och Simon saknades , Samuel, Gun, Sylve, Madelene och Håkan ut till ute öarna. det var sjukt fint väder :) lite kalt mot slutet. haaha. Men idag då, då var jag på skolan, Camilla var sjuk. men jag hade de kul ändå satt uppe vid elljusspåret och tog tid åt tre-fyran på längd :) , haha sen hade jag muntligt i np engelska :D haha , Och nu sitter ja heime och ska försöka plugga lite , men de går inte så bra :D haha . 

hitta ingen bild på mig, så de blev lillebrorsan :D kramar 



Matilda 20 år :)

Idag den 15 mars så är Matilda 20 år, :) , tycker om henne jätte jätte mkt :), hoppas att hennes dag blir en skit bra da. haha. om ungefär fyra år då blir ja 20 :D hahaha. kram




pappa 49 år :)

Idag fyller pappa 49 år, nästa år 50 :), skit vad gammal han börjar bli kom ja på nyss :D haha. Men han kommer alltid vara världens bästa pappa :) hahah inte för att jag har fler pappor men skit samma :D, hahha men nu ska jag gå promenad hejsvejs :)

sista dagarna på mitt sportlov :)

Lördagen
På lördagen så hade vi lagt oss halv sex dagen innan så vi var väldigt trötta, men momma ringde tidigt på morronen och frågade om vi ville äta middag hos dom, så vi tackade ja :). Så då klev vi upp och fick skjuss av moffa dit till dom :D. vi åt och vi kollade på fotoalbum. Lite senare på kvällen så satt jag Olivia ute och pratade lite grann, sedan kom Rickard och mötte oss, för då skulle vi till deras us. Där träffade jag kusiner och alla andra kompisar :). vi var först på mötet och sen spelade vi biljard och pingis. När klockan var 11 ungefär så gick vi till Olivias lägenhet och kollade på film.

Söndagen
Söndagen var jag jätte trött, men vi gick på mötet ialla fall :). vi träffade lite folk, och fikade mot slutet. Efter mötet åkte Jag, Rickard och Olivia till kusinerna, moster och morbror. Vi spelade lite spel, sjöng och tittade på film. Sen när klockan var fem åkte vi hem för vi skulle ha myskväll hos Simon, Hannah och Manne. Fick se när Manne hade lärt sig att gå på potta :D hahah. men sen på kvällen packade jag för skulle gå upp tidigt för att hinna med tåget. så var mitt sportlov :D haha


Mitt sportlov hitils :D

TJOLAHOPP

Mitt sportlov hittils har både varit dramatiskt och fruktansvärt kul :D, haha.

FREDAGEN.
Dagen började med att pappa skjussade in mig till stan vid 5 tiden på eftermiddan, jag satte mig på tåget och for ner till stockholm. Jag hade ingen plats bokad men fick sitta på samma ställe hela tiden :D. hahha. jag fick byta tåg vid stockholm och hoppade på tåget till eskilstuna där jag möts utav Olivia och Rickard :D. vi gick in till olivias lägenhet och kollade på film. Rickard åkte hem vid 3 tiden, tror ja att de va :D. men jag och olivia gick och la oss vid 4 :).

LÖRDAGEN
Först åt jag och Olivia frukost, sen knackade det på dörren och då var det Alaa som kom :), vi snackade lite och väntade på Rickard. När Rickard hade kommit träffade vi på Alaas lillasyster. sedan gick jag, Olivia och Rickard och åt på mcdonalds. När vi hade ätit klart gick vi och kollade på film. På kvällen så passade jag på och träffa låsassyster "enligt olivia :)" vi satt och tog det lungt, pratade lite och så. 

SÖNDAGEN
Brorsan kom in till oss, vi skulle på mötet men innan mötet så gick vi och åt på mcdonalds. När vi hade ätit klart var vi lite försenad till mötet. Men vi träffade lite folk där :). Rickard kom över en stund till mig och Olivia och kollade på film igen :D hahah. men runt kvällen satt Jag, Olivia, Hannah, Simon, Petter, Malin, Lina, och Aron. och pratade o kolla lite på tv :).

MÅNDAGEN
Jag och Olivia vaknade tidigt, Olivia åkte iväg till skolan och jag åkte hem till momma och moffa :D. momma bäddade in mig i soffan och smörjde mina händer :) haha.Jag fick skjuss av moffa hem sen så då träffade jag på olivia, sedan träffade vi på Rickard som vi var med en snabbis. På kvällen gick vi till Simon, Hannah och Manne.

TISDAGEN
Olivia klippte mitt hår, så den dagen blev ja korthårig :D , haha. sen gick vi och åt med hennes kompisar. Simon ringde mig och frågade om ja ville komma, så jag gick till SImon, Hannah och Manne. efter en strund kom pappa på besök, han skulle på utvecklingssamtal med Olivia. så den dagen var vi och mysade alla vi på kvällen :D.

ONSDAGEN
på onsdagen tog ja det lungt var lite med Olivia, Olivia hade frilufsdag, så jag , Olivia och Olivias flickor går en promenad och sätter oss o fikar på en brygga :D.klockan 4 kom Rickard hit, jag skulle hem till honom, så när vi går till huset kommer Rickard lillasyster Linn :) vi går in i huset och möter Rickards mamma Lena och så möter vi lillebror Didrik och Lillasyster Natalie :). Rickard visa lite gammla saker och så satt vi bara och tog det lungt tills Lena hade gjort klart maten, vi gick ner och åt, alla var inte där utan det var bara, Jag, Rickard, Lena och Natalie. Efter maten så går jag och Rickard ut på promenad, då jag träffar också Rickards pappa Håkan :). Men jag och Rickard går till Alex och träffar på Johan också. Men jag kom hem till Olivia vid 11 tiden på kvällen :).


TORSDAGEN
På torsdagen så äter ja lunch med olivia och hennes flickor. :D Sen träffade jag på Anton och hans tjej, hon var trevlig :). Jag och Olivia går ut och fikar sedan med Fille, Sara och Eve. sen spenderar vi resten av tiden hos Simon, Hannah och Manne. Ja juste innan vi gick dit så fick jag äte på subway första gången :D hhah as gott.

FREDAGEN
ja och idag har jag inte gjort så mkt, gick till momma och moffa fika lite, träffade moster Monika där också :). Sen visade momma mig foton :D . och nu sitter ja här och ska snart hitta på nått med Olivia efter hon har slutat skolan :D , haha. kram på er alla :D







 


RSS 2.0